Steward/ Toezichthouder

ATCNoordwijk is met heel veel collega’s dagelijks aan het werk in West-Nederland om de plezierige en prettige leefbaarheid te behouden en te vergroten. Leefbaarheid is een breed begrip en daarom zetten wij ons ook in op heel veel terreinen.

Onze ATC-stewards/ Toezichthouders zijn gastvrij, communicatief vaardig, staan stevig in hun schoenen zetten zich graag in voor een betere leefbaarheid in hun eigen omgeving? Onze Stewards/ Toezichthouders kennen de omgeving en maken van nature graag een praatje met mensen. Ze staan altijd klaar om te helpen waar nodig en vragen te beantwoorden. Zij wijzen bewoners en bezoekers op ongewenst gedrag: van dreigend foutparkeren van auto of fiets, rommel op straat achterlaten, honden los laten lopen, paarden op het strand als dat niet mag, veel reclamemateriaal in een winkelstraat of surveilleren gewoon opvallend en preventief.

Onze Stewards/ Toezichthouders worden niet ingezet als beveiligers, maar ondersteunen uw organisatie met als doel service te verlenen waar dit nodig is. Door voornamelijk te observeren en te signaleren kunnen wij vervelende en gevaarlijke situaties voorkomen. Wij zijn gewend om daarin samen te werken met de Politie, Boa of uw beveiliging.

Onze Steward/ Toezichthouder richt zich in hoofdzaak op leefbaarheidsproblematiek die niet aan de openbare orde is gerelateerd, deze signaleert, informeert, controleert, constateert, waarschuwt en verleent hulp.

De Stewards/ Toezichthouders kunnen zowel te voet als op de fiets worden ingezet. Mede door hun inzet blijft de openbare ruimte een fijne en veilige plek voor iedereen!