Regel ’t maar!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan waarbij je veel buiten kunt werken, zelf je werkuren kunt bepalen en werkt met gezellige collega’s? Dan is werken als steward bij ATC iets voor jou!

Werken als steward bij ATC – Regel ’t maar

Bij ATC krijg je de kans om als Steward aan de slag te gaan op uitdagende grote evenementen zoals de Grand Prix en het Bloemencorso maar ook op de kleinere evenementen én voetbalwedstrijden in de regio. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega die kan genieten van een gezellige werksfeer met je collega’s.

Veiligheid voorop

Als steward bij ATC ben jij de gastheer of gastvrouw van het evenement en zorg je voor een veilige en georganiseerde bezoekersstroom. Je staat stevig in je schoenen, weet rustig te blijven zelfs in complexe situaties. Bij ATC krijg je bovendien de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien in je functie.

Werken als verkeersregelaar in de regio

Naast steward bij evenementen kan je bij ATC ook werken als verkeersregelaar bij evenementen, bouw en infraprojecten in de regio. Hier zorg je voor de verkeersveiligheid van het publiek.

Volledige vergoeding opleiding

Maar dat is nog niet alles! ATC vergoedt namelijk de volledige opleiding tot steward of verkeersregelaar bij succesvol behalen.

Solliciteer nu!

Dus waar wacht je nog op? Regel ’t maar bij ATC! Sluit je aan bij ons team van Stewards en verkeersregelaars en geniet van een uitdagende en afwisselende baan met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf.

 

Solliciteer nu en wie weet werk jij binnenkort op de leukste projecten en evenementen in de regio!

Neem contact met ons op