Vacature Corona coach

In het het dagelijkse leven is de anderhalve meter samenleving  inmiddels een voldongen feit. Om er voor te zorgen dat mensen zich aan de anderhalve meter maatregel houden is het inzetten van corona-coaches door verschillende gemeentes en organisaties.

Wat houdt de functie in:

Onze corona-coaches zijn gastheren en gastvrouwen van de stichting ATC die inwoners, ondernemers en bezoekers op een positieve manier helpen om zich in onze openbare ruimte de corona maatregelen goed op te volgen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende afstand houden (anderhalve meter), de juiste looproute. Daarnaast zijn onze corona-coaches vaak een aanspreekpunt voor bezoekers. Gastvrijheid staat bij ons in een hoog vaandel, dus we vinden het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen en gastvrij benaderd worden.

We hebben veel te bieden

Bij Stichting ATC ontvang je veel waardering en gezelligheid. Het meest waardevol zijn je collega’s. Wij bieden je flexibiliteit in uren, zorgen voor mooie uniforms. Natuurlijk krijg je van ons een opleiding om te zorgen dat je goed voorbereid begint.

 

Stichting ATC zorgt voor een leefbare en veilige omgeving met een lach!

Ben je geïnteresseerd? Ga dan naar www.stichtingatc.nl of mail naar info@stichtingatc.nl

Direct solliciteren?

  Graag wil ik mij opgeven voor / informatie over de functie van:

  Geslacht: (verplicht)

  manvrouw

  Stichting ATC: Leefbaar en Veilig!

  Vul je gegevens hierboven in als je direct wilt solliciteren op de vacature.
  Meer informatie over de vacature? Bel of mail ATC via nummer 085 – 8771364.

  Deze vacature is per direct vervulbaar als betaalde (bij)baan of als vrijwilliger met vergoeding.

   

  Bent U op zoek naar een coronacoach?

  Inventariseer eens vrijblijvend hoe wij u in de toekomst kunnen ondersteunen en maak een (vrijblijvende) afspraak via info@stichtingatc.nl of via het contactformulier op onze website