Steward Openbare Ruimte

ATCNoordwijk is met heel veel collega’s dagelijks aan het werk in West-Nederland om de plezierige en prettige leefbaarheid in de Randstad te behouden en te vergroten. Leefbaarheid is een breed begrip en daarom zetten wij ons ook in op heel veel terreinen.

Onze ATC-stewards zijn stewards openbare ruimte. Onze Stewards zijn gastvrij, communicatief vaardig, staan stevig in hun schoenen zetten zich graag in voor een betere leefbaarheid in hun eigen omgeving? Onze stewards kennen de omgeving en maken van nature graag een praatje met mensen. Ze staan altijd klaar om te helpen waar nodig en vragen te beantwoorden. Zij wijzen bewoners en bezoekers op ongewenst gedrag: van dreigend foutparkeren van auto of fiets, rommel op straat achterlaten, honden los laten lopen, paarden op het strand als dat niet mag, veel reclamemateriaal in een winkelstraat of surveilleren gewoon opvallend en preventief.

Onze Stewards worden niet ingezet als beveiligers, maar ondersteunen uw beveiligers en uw organisatie met als doel service te verlenen waar dit nodig is. De Stewards zijn het aanspreekpunt op uw evenement, wij houden toezicht op uw evenement. Door voornamelijk te observeren en te signaleren kunnen wij vervelende en gevaarlijke situaties voorkomen. Wij zijn gewend om daarin samen te werken met de beveiligers en/of politie en de BOA organisatie, die ongetwijfeld al aanwezig zijn.

Onze stewards staan altijd in contact met onze coördinator of ATC Regiecentrale en kunnen dan ook snel reageren op enerzijds ongewenst gedrag en anderzijds bij calamiteiten of ongevallen. Wij zijn in dat geval de ogen en oren van de hulpdiensten.
ATC stewards zijn in hun uitingen naar het publiek heel gastvrij maar tegelijkertijd wel duidelijk.
Stewards kunnen zowel te voet als op de fiets worden ingezet. In dat laatste geval heten ze bij ons ATC-bikers. Voordeel van de bikers: snel ter plaatse en dus ook snel inzetbaar waar nodig. En dit doen wij natuurlijk met het nieuwste en beste materiaal. Mede door hun inzet blijft de openbare ruimte een fijne en veilige plek voor iedereen!